913938.jpg


Hittolainen, kotona ei toimi netti ollenkaan. Arvaatte varmaan tekeekö se gutaa eli ei tälle mun blogille. Merkintöjä olisi piirrettynä jo muutama, skannata en ole vielä jaksanut, kun tiedän, ettei siitä oikeastaan mitään iloa vielä olisi. Niin, paitsi että ne olisi sitten valmiita kun kone saadaan taas kuosiin. En nimittäin tajua mikä siinä tällä kertaa on vikana - järjen jättiläisiä ja tekniikan ihmelapsiahan tässä ollaan, mutta... Pitäisi vaan yrittää uudestaan ja vielä uudestaan jos on tarvetta. Vai sanoisinko kun on tarvetta.

En oo kouluelämästäni kerennyt ollenkaan vuodattamaan tuntoja. Nyt kuitenkin istun ammattilaskennan tunnilla, ja nämä on varmaan omalla tavallaan tylsimmät tunnit. Koneella ei keksi tarpeeksi tekemistä, laskuja ei jaksaisi laskea. En edelleenkään pidä matikasta, enkä ole siinä erityisen hyvä, vaikkakin oon nämä kaikki tehtävät tähän mennessä saanut suoritettua. Toivottavasti ei ihan yltiöpäisesti vaikene laskut - en tiiä kauanko pysyisin kärryillä.

Äsken ruokalassa oli linströminpihvejä, ja minusta ne kaikki näytti raaoilta. Ja maistui pahalta. Siispä tän päivän ateria leipä, vesi ja salaatti :--/. Ei kehumista. Ja vielä kolme tuntia, ennen kuin pääsee kotia... Huoh. Nyt meillä tosin taitaa alkaa tollainen alkutesti. Katsotaan, miten on yläasteaikaiset asiat hallussa. Kutosen matikalla voisin veikata, että hyvä tulee 8-D.