691525.jpg

Kotiteollisuus - Tämän taivaan alla

Nyt se pääsiäisloma sitten alkaa olla ohitte! :< Kaikkea muuta jaksaisi muttei kyllä sitten kouluun. Tässä jälkeenpäin tuumaillessa huomaa että olipa hyvät neljä vapaapäivää. Perjantaina sai nukkua pitkään ja päivän päälle lähettiin Heikin kanssa Nitalle ja Tuomolle kylään. Tehtiin tortilloja, katottiin (minun osalta uudestaan) Happy feet ja Idols (go, Ari, go go!!) , siinä samalla kuppia nostaen. Meinas olla melkosen railakas ilta. Ja yö. Ristin itseni pikkubanaaniksi ja jotain tätä rataa, mutten luonnollisestikaan muista kaikkea. Hyvä perjantai, yhtä kaikki.

Lauantaina melko aikainen herätys ja sitten Ouluun. Ehti kierrellä siellä ja täällä, muttei kaikkialla. Löysinpä kevättakin, perusmustan ja mukavan päällä, sellainen joka haiskahtaa hieman amiksille! Plus mustavalkoinen palestiinalaisernuhuivi. Mustavalkoiset patakynsikkäät, mustat kartiokorvakorut kertaa kaksi ja sellainen pääkallokorvis, aika painava! Roikkuva malliltaan. Naapurini Totoro -dvd ja Ismo Alangon Minä ja pojat- cd, sekä Adidaksen ruskeansävyiset kengät. Takki ja kengät tulikin tarpeeseen, heippodei valkoinen toppatakki ja kulahtaneet maihinnousukengät!

Lauantaina kun oltiin kotiuduttu niin vietin iltaa kotona Nitan ja Tuomon ja naapuriperheen kanssa. Sekä tietenkin, hyvin luonnolisesti myös netin ääressä. Sunnuntaina lähin Heikille yökylään ja änvötettiin, oltiin ja lähettiin illalla kävelylle. Se oli tosi mukavaa, käveleskellä rauhallisesti ja jutella viileässä ilmassa. Olin melko useaan otteeseen ihan pihalla siitä, missä me käveltiin, muttei sillä väliä kun toinen osasi kuitenkin käveleskellä siellä. Tykkäsin ~<3.

Nukuttiin paljon, kehräsin, yskin, niistin, halailtiin ja änvötettiin ja oli hyvä olo. Tää koko maanantaipäivä menikin nukkuessa ja syödessä ja taas nukkuessa ja kattoessa Totoroa - sekä muuten vain änvöttäessä. Kauhistuttaa kun huomenna pitää joutaa kouluun. Äiti oli ostanut mulle suklaisen kanan, jota sitten söin niin paljon että mahaan ihan koski kun olin niin täynnä. Nyt ei kanasuklaata enää vähään aikaan!