913905.jpg

Kapteni Ä-ni - Puhuu ja kävelee

Päässä pyörii bilsan tunnilta kaikki Tikan selonteot viruksista ja bakteereista! Ne hölmösti muodostetut lauseet ja jatkuvasti toistuvat toitotuksen... Onneksi ei enää biologiaa tälle viikolle! Yhteiskuntaopin taloustiedon kokeesta rapsahti vitonen. Ai ai että hyvät numerot ne saa itsetunnon kohdilleen. Ehkä pitäisi joskus lukea kokeisiin... ehkä.

Koulun jälkeen menin Nitalle ja Tuomolle ja hinkattiin menemään vähän puhtaammaksi kioskivaunua. Kesällä duunina on pitää kioskia jossain tuolla tien varrella. Hinkkasin tänään hammasharjalla sellaista paskamaista johtoa. Nukuin puolen tunnin päikkärit ja mulla oli pää kipeä ja söin buranaa. Ärjyin äidille ja nyt ärsyttää kun on nälkä eikä ole kunnon ruokaa. En oo syönyt mitään. Aarrearkkukarkkeja. Ei olisi pitänyt syödä. Niistäkin tuli vaan ällöttävä olo.

Hirveen pitkä aika vielä siihen että saan uuden tukan ja rastat päähän... Kolme ja puoli viikkoa. Tää tukka on kyllästymiseen asti pitkä ja juurikasvuinen että ei tee kovinkaan mannaa mun pääkopalle. Nyt tekis mieli mennä vaan piiloon ihan kaikelta ja pysytellä siellä. Nukkua hirveen paljon, huomiseen asti niin myöhään että myöhästyy koulusta. Jäädä kotiin.

Järki lähtee. Ei maailman paras ilta.